Tarieven

De kosten van een privé-kok

Wat kost een privé-kok? Om daar antwoord op te kunnen geven is het belangrijk om te weten waar u naar opzoek bent. Elke diner wordt op maat bereid en dat houdt in dat de prijzen van een diner kunnen variëren.

Bij uw aanvraag kunt u aangeven binnen welke budget u opzoekt bent, op die manier kan Dinesse u in contact brengen met een goed passende privé-kok. Hieronder vindt u een aantal factoren die invloed hebben op de kosten en prijzen van de thuiskoks bij Dinesse. Het budget dat u aangeeft is een all-in prijs, hierin zijn alle factoren dus meegenomen en kunt u geen extra kosten verwachten.

Factoren

Het aantal gasten

De kosten van een privé-kok aan huis werken volgens een prijs per persoon, dit houdt in dat de totaalprijs afhankelijk is van het aantal gasten. Bent u met een kleinere groep? Houdt er dan rekening mee dat de minimum totaalprijzen ervoor kunnen zorgen dat de prijs per persoon hoger uitvalt. Het minimum startbedrag met kleine groepen begint bij €400,00.

Het aantal gangen

De prijs per persoon is sterk afhankelijk van uw wensen. U kiest in de meeste gevallen uit een 3-, 4-, 5, of 6-gangen diner, uiteraard zijn meer gangen ook mogelijk.

Richtprijzen
  • 3-gangen     |     vanaf €55 per persoon
  • 4-gangen     |     vanaf €70 per persoon
  • 5-gangen     |     vanaf €80 per persoon
  • 6-gangen     |     vanaf €100 per persoon

Vanaf 25 gasten gelden andere tarieven. Vraag hiervoor een prijsopgave aan.

Houd er rekening mee dat deze richtprijzen sterk kunnen variëren, afhankelijk van uw wensen voor de gerechten en ingrediënten.

Ingrediënten en gerechten

Naast de hoeveelheid gangen kunt u ook meedenken over de invulling van deze gangen. Kiest u voor exotische en uitzonderlijke producten heeft dit vanzelfsprekend invloed op de kosten van de ingrediënten en dus de prijzen. Naast de inkoop is het vaak ook zo dat de kok natuurlijk ook aan de kwaliteiten moet voldoen voor het gewenste niveau voor de gerechten en dat hier wellicht ook meer voorbereidingstijd bij komt kijken.

Bediening

Bij kleinere groepen is het in veel gevallen zo dat de privé-kok de gerechten uitserveert en mogelijk ook de dranken. Ook komt het voor dat er een gastvrouw of -heer aanwezig is. Voor kleine groepen zou u ook kunnen kijken naar een neefje of nichtje die het leuk vindt om uw gasten te bedienen, dit bespaart extra kosten.

Indien gewenst is het bij grotere groepen noodzakelijk om personeel mee te nemen voor de bediening. Dit komt door de grote hoeveelheid gerechten die worden geserveerd en de drankjes die dienen te worden verzorgd.

Houd er dus rekening mee dat gewenste bediening kosten met zich meenemen.

Servies & aankleding

Dinesse streeft naar volledige service, daarom staan de chefs van Dinesse altijd voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld niet voldoende servies aanwezig voor het grote aantal gasten en gerechten, geen probleem de privé-kok kan hierin voorzien.

Naast servies heeft Dinesse ook koks die kunnen voorzien in de aankleding van uw diner of de volledige entourage van uw feestlocatie.