Over Dinesse

Dinesse is opgericht zodat u kunt genieten van luxe diners aan huis en op locatie. Dinesse brengt professionele privé-koks naar uw keuken waarbij u zich totaal geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het diner.

Dinesse

Dinesse is een omgeving waar privé-koks uit heel Nederland samen zijn gekomen. Met zorgvuldige selectie en persoonlijk contact als basis is een gemeenschap van uitmuntende privé-koks ontstaan. Dinesse heeft in elke provincie professionele chefs klaar staan met verschillende specialiteiten en disciplines. Zo kan Dinesse aan de meeste uiteenlopende aanvragen voldoen. Elke diner is maatwerk en elke kok heeft zijn eigen kwaliteiten. Kortom, Dinesse helpt bij het selecteren van de beste kok bij elke gelegenheid en biedt de garantie voor een geweldige culinaire ervaring.

Diensten

De diensten die Dinesse aanbiedt zijn divers maar draaien allemaal om één fundamenteel punt, kwaliteit. Elke gelegenheid waarbij een privé-kok denkbaar is kan worden geregeld. De chefs in het Dinesse netwerk zijn namelijk van verschillende markten thuis en zijn inzetbaar in alle provincies van Nederland. De populairste diensten die bij de Dinesse privé-koks worden afgenomen zijn exclusieve diners, walking dinners en kookworkshops.

Bij elke kookworkshop is natuurlijk weer een ander thema naar wens mogelijk, denk hierbij aan wild, BBQ of juist vegetarisch. Hetzelfde geldt voor de exclusieve diners en walking dinners, elke diner kan aan een andere gelegenheid worden gekoppeld, denk hierbij aan 21-dinners, verjaardagen, bruiloftsdiners, jubilea, bedrijfsuitjes maar ook aan feestdagen zoals kerst en oud & nieuw.

Dienstverlening

De kracht van Dinesse ligt in het persoonlijk contact. Door direct contact met u kan Dinesse een goed beeld schetsen van de wensen en ideeën die u voor zich heeft. Daarnaast werkt Dinesse nauw samen met alle privé-koks waardoor elke diner op maat samengesteld kan worden. Dinesse ondersteunt in het opstellen van de menu’s, het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden en het goed verlopen van het contact met de chef. Dinesse waarborgt de kwaliteit van uw diner.