Arrangementen

Ontdek de arrangementen en mogelijkheden die Dinesse en haar privé-koks te bieden hebben.

Waar bent u naar op zoek?

Bent u opzoek naar een specifiek arrangement voor uw aangelegenheid, dan vindt u hier alle mogelijkheden die Dinesse te bieden heeft. U kunt inspiratie opdoen en ontdekken welke culinaire ervaringen u te wachten staan. Het netwerk van Dinesse is enorm divers, voor elke gelegenheid staat de perfecte privé-kok met zijn of haar team klaar om u van dienst te zijn.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden vindt u op deze pagina een aantal mogelijkheden aangegeven waar u uit kunt kiezen.

Mede dankzij de grootte en diversiteit in het netwerk van privé-koks vindt u bij Dinesse een geschikte chef voor al uw wensen. Heeft u zelf plannen en ideeën laat het weten, Dinesse zorgt ervoor dat u de beste chef ontvangt zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Exclusief dineren

Exclusief dineren, geheel verzorgd door uw persoonlijke privé-kok.

Walking dinner

Een moderne en vrije manier om met grote groepen te genieten van de vele kleine gerechten.

Kookworkshop

Ontspannen Masterclass van de professionals die elke dag namens Dinesse de meest gastronomische diners klaarmaken.

Bedrijfsfeest

Een prachtige optie om een keer niet te gaan eten bij een restaurant, maar om alle werknemers te laten genieten van een diner bereid door een privé-kok.

Bruiloft

Op één van de mooiste dagen uit jullie leven dient alles natuurlijk perfect te voorlopen en daarbij horen ook zeker de catering en het bruiloftdiner. Bij Dinesse kunt u ervoor kiezen om de catering & diner(s) door professionele top koks te laten organiseren.